El vinent dimecres 20 de gener la plataforma Stop Pujades, que lluita per una reducció del preu del Transport Públic, convoca a diferents concentracions a parades de Metro, així com a una acció amb Assemblea a les 20h a l’estació de Sagrera.

Recordem que l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), abans presidida per Santi Vila i en breu per Josep Rull com a conseller de Territori i Sostenibilitat, va decidir bàsicament per l’any 2016 congelar, amb algunes excepcions, el preu de les tarifes del Transport Públic.

En aquest sentit Stop Pujades va manifestar que exigeix:

“La tornada, com a mínim, a les tarifes de 2013 a tots els títols de transport en totes les zones i la gratuïtat per a estudiants i persones aturades.

Una taula social del transport públic on es decideixi la tarificació.

Que la T-Mobilitat sigui 100% pública i engegar un procés participatiu per definir entre totes quina T-Mobilitat volem.”

Al seu torn les Assemblees de treballadors i treballadores de Metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) van decidir el passat 14 de gener convocar una aturada pel 2 de febrer de 10h a 15h i dos dies de vaga de 24h pel 22 i 24 de febrer en resposta a l’estancament de la mesa negociadora de conveni en relació a la precarietat laboral, la descongelació salarial i la limitació de l’actual reforma laboral.

Tant en un com en l’altre cas, la CUP Capgirem Barcelona mostrem el nostre ple suport a les diferents mobilitzacions i els motius per les que es realitzen.

Així mateix, ens posem a la plena disposició d’aquests col·lectius per col·laborar en el que es consideri necessari.

És temps d’abaixar els preus del transport públic, és temps de recuperar drets laborals i salarials perduts en anys anteriors.

 

unnamed

 

CYt0h83WAAEIuue