Els mínims per garantir la implementació de la llei contra la LGTBIfòbia als municipis, que haurien de ser assumits per una Candidatura d’Esquerres, Revolucionària i feminista

La CUP presenta un contundent FULL DE RUTA per la implementació de la Llei contra la LGTBIfòbia a l’Ajuntament de Barcelona.

L’aprovació de la llei contra l’homofòbia es va produir el 2 d’octubre del 2014, i la CUP va ser un dels partits que va registrar aquest text legal pioner al món. Aquesta Llei garanteix els drets de les persones lgtbi i conté un règim de sancions i infraccions per poder eradicar la transfòbia, la lesbofòbia, l’homofòbia i bifòbia dels municipi.

Les entitats lgtbi ja han denunciat ja la manca d’implementació d’aquesta potent eina per eradicar d’arrel la violència que pateixen les persones per la seva orientació sexual i identitat de gènere.

Davant la manca de voluntat política per part del govern de la Generalitat de Catalunya i de la coalició CIU, la CUP ha elaborat un full de ruta per a la nostra ciutat on s’estableix de forma clara i efectiva els mínims per poder posar en funcionament tots els mecanismes que la llei contempla. Entenem aquest full de ruta com a imprescindibles si volem d’una vegada per totes garantir els drets de les persones LGTBI.

lgtb