El dilluns al matí l’oficina tècnica es va reunir per preparar la setmana entrant. Més tard, el Pere es va reunir amb la CGT. A la tarda, l’Eulàlia va assistir a la reunió del Secretariat Nacional com cada dilluns.

Dimarts, la Maria es va reunir amb el comissionat de seguretat Amadeu Recasens i més tard, l’Eulàlia i el Pere van assistir al Plenari de l’AMB. Al vespre el Pere va assistir a l’acte organitzat per l’ajuntament en commemoració a les víctimes de l’Holocaust.

El dimecres al matí l’Eulàlia es va reunir amb els Fernando Pindado per a fer un seguiment del convenis que té l’ajuntament amb la FAVB arrel dels conflictes oberts en aquest espai. Més tard, la Maria es va reunir amb un assessor de l’Eloi Badia per parlar de la creació de l’operador públic de funeràries. Al vespre, ella mateixa, va participar a “BCN 2019 (BcnCitizien): Tu construeixes el futur de la ciutat” un acte adreçat a les comunitats estrangeres residents a Barcelona per debatre sobre les eleccions municipals de maig 2019.

El Dijous la Maria, va assistir al plenari de la Diputació i el Pere al Consell de Cultura, més tard l’Eulàlia va participar al debat radiofònic de La Ciutat a Onda Cero. A la tarda, l’Eulàlia va assistir juntament al conseller de Ciutat Vella a la reunió amb la resta de grups municipals per tractar la qüestió del CAP Raval Nord.

Divendres al vespre la Maria va participar a un acte organitzat per la CUP Deltebre.

Dissabte les tres regidores van participar a l’assemblea general de Barcelona i el diumenge van participar a la reunió amb les candidates i el comitè de campanya.