Setmana del 3 al 9 de desembre

Dilluns al matí les regidores i l’oficina tècnica es van reunir per preparar la setmana. Més tard la Maria es va reunir amb una consellera de l’Eixample per tractar qüestions referents al districte. A la tarda el Pere es va reunir amb les treballadores del Zoo i l’Eulàlia va assistir al Consell Municipal de Turisme i més tard, com cada dilluns va assistir a la reunió del Secretariat Nacional.

Dimarts al matí l’Eulàlia va reunir-se amb la Janet Sanz i més tard, juntament amb el Conseller de Ciutat Vella va assistir a una reunió convocada per l’ajuntament per parlar de la situació del CAP de Raval Nord. Més tard, la Maria va reunir-se amb les treballadores del SAH (Servei d’atenció a homes) per a conèixer millor les seves condicions laborals i després, va participar a l’acte de les antifeixistes encausades de la UAB. A la tarda, va reunir-se amb les veïnes del Raval per parlar sobre la qüestió del CAP de Raval Nord. L’Eulàlia a la tarda va realitzar tasques d’àmbit nacional.

Dimecres la Maria va participar a la junta de portaveus de la Diputació de Barcelona. El Pere va assistir a una reunió de seguiment de la Relació de Llocs de Treball (RLT) i a la tarda el Secretariat Municipal es va reunir amb l’oficina tècnica en la reunió periòdica organitzativa.

Dissabte l’Eulàlia va participar a l’acte de l’espai Marx21 que es va fer a L’Ateneu La Torna.