Dilluns al matí les regidores es van trobar amb l’oficina tècnica per preparar la setmana, més tard, la Maria va participar al grup de treball sobre drogues de l’ajuntament i al subgrup del treball d’aquest mateix GT del Raval. Al migdia el Pere es va reunir amb Patrimoni artístic i per la tarda va assistir als premis Martí Gasull i Roig a l’exemplaritat en la defensa de la llengua, de la “Plataforma per la llengua”. L’Eulàlia, com cada dilluns a la tarda es va reunir amb el secretariat nacional.

El dimarts al matí, l’Eulàlia va participar a un debat a BTV ràdio sobre la vaga del 7F i més tard es va reunir amb l’Eloi Badia, i els seus assessors per parlar sobre gestió pública de l’aigua. Més tard el Pere va fer una visita al viver Tres Pins de Parcs i Jardins posteriorment es va reunir amb el Comitè d’Empresa. Al vespre la Maria va assistir a l’acte “Dones en moviment. Participació i gènere a la ciutat”.

Dimecres al matí la Maria va participar a la roda de premsa sobre la qüestió Desokupa i més tard, les tres regidores van participar a la roda de premsa per presentar els resultats de Diners al carrer. Posteriorment, la Maria es va reunir amb la síndica de greuges. A la tarda en Pere va anar a la sessió plenària Consell Comarcal de Barcelona i després es va reunir amb el Comitè d’empresa del Zoo. L’Eulàlia va assistir a la taula rodona “Governar la Metròpoli” al CCCB.

El dijous al matí, la Maria va anar al Consell de Formació Professional de la ciutat de Barcelona, a la tarda, el Pere es va reunir amb la 4a tinència per parlar del que el govern portarà a la comissió d’ecologia, urbanisme i mobilitat de febrer. Al vespre l’Eulàlia va acompanyar l’Anna Saliente al Bàsics de BTV.

Divendres al matí la Maria va anar a la presentació de l’observatori noctàmbules i el Pere va tenir una reunió amb l’Agustí Abelaira sobre l’adjudicació contracte de manteniment de la via pública. Més tard, les tres regidores van donar la roda de premsa on es presentava el que la CUP Capgirem Barcelona portava a les comissions de febrer i el posicionament sobre la qüestió de la creació d’un operador funerari municipal. L’Eulàlia va tenir la reunió prèvia a la comissió d’economia i hisenda i el Pere es va reunir amb el comissionat d’Ecologia per parlar de la qüestió Zoo.  A la tarda, la Maria va participar al programa de l’Estat de Gràcia a Catalunya ràdio i l’Eulàlia va assistir a un acte organitzat per Endavant Ponent i la CGT sobre la Vaga General del 8M.

Dissabte la Maria al vespre va participar a l’acte de presentació d’Arran Sant Andreu i diumenge va participar a l’acte “La gent no s’adona del poder que té” a l’Ateneu Santboià.