Enric Cañas, Conseller delegat de TMB, ha vetat la presència de la persona designada per la CUP per assistir al Consell d’administració de demà dimecres. En aquest cas un company del sindicat Solidaritat Obrera de Metro.

Com vam informar la setmana passada la CUP ha decidit cedir la seva plaça als sindicats combatius de Bus i Metro per que així puguin fer arribar les seves propostes i denuncies directament a la Direcció d’aquesta empresa pública.

Malgrat que mesos enrere el mateix Enric Cañas va informar a la CUP que el seu membre del Consell podia ser substituït per qualsevol persona en coincidir-li el Consell amb una Comissió de l’Ajuntament, ahir va fer arribar primer un missatge advertint que només es podia substituir un membre del Consell per un altre membre del Consell i avui un segon missatge canviant de nou el missatge dient que podia ser un membre del seu equip o grup, tècnic o polític, de la institució que representi (ajuntament o AMB).

Com a CUP s’ha fet arribar el nom de la persona elegida i la resposta ha sigut que no se’l permet assistir.

Un cop més la Direcció de TMB, amb Mercedes Vidal com a Presidenta, dóna exemple d’opacitat i manca de democràcia.

Així les coses, la CUP no assistirà demà al Consell d’administració de TMB i decidirà en els propers dies quines opcions li queden per poder cedir el seu seient al Consell d’administració.