Des de la primera Trobada Popular Municipalista, ja fa més d’un any, diversos grups de treball han analitzat la ciutat, les seves problemàtiques i les possibles alternatives. Reunions, debats, trobades, esmenes, redaccions i deliberacions han omplert de contingut la proposta de donar la volta a Barcelona. La CUP Capgirem Barcelona ens presentem amb un extens programa, fruït del debat i la reflexió, però sobretot de l’experiència acumulada en l’auto-organització popular, la militància i l’activisme, i que han compartit entre totes en aquest procés.

Eix a eix, de la lluita a la proposta

De l’extens programa polític de la CUP Capgirem Barcelona hem volgut seleccionar a voltant de 150 propostes, de 150 exemples, de què proposem per Barcelona. Perquè la ruptura democràtica necessària a la ciutat, als seus barris, a l’Ajuntament i al carrer, no són retòrica sinó propostes concretes d’una alternativa necessària. Quan parlem d’una ciutat sense barreres, de la independència sense límits, del feminisme i la llibertat LGTBI, el medi o el transport públic, ho fem des del coneixement de ser veïns i veïnes de Barcelona, i d’haver pensat, repensat i compartit propostes concretes per capgirar Barcelona. En aquest l’espai de Principis i Programa hi trobareu 15 eixos programàtics que, acompanyats d’una breu introducció, contenen una desena de propostes extretes del programa polític.

Districte a districte, de la resistència a l’acció

La CUP Capgirem Barcelona s’organitza, a banda dels grups de treball, en les assemblees territorials dels diferents districtes de Barcelona. És del debat i la reflexió conjunta en les assemblees obertes que cada un dels districtes ha elaborat una breu reflexió i una selecció de 10 mesures destacades, que resumeixen la proposta política per als barris i viles de Barcelona. Podreu trobar aquesta informació també a l’espai de Principis i Programa, on a més a més podreu conèixer les persones escollides en assemblees obertes com a candidates a conselleres de districte.