Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports ( dimarts 21 de juny 9:30h)

La deriva austericida vers la sanitat catalana ha portat a serveis com l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (ICAM) a tractar les baixes i pensions d’invalidesa al marge dels criteris sanitaris en benefici dels criteris econòmics. Uns criteris que exerceixen tal pressió sobre el funcionament d’aquest Institut que en ocasions es dona d’alta treballadores públiques en llocs de risc (conductors i conductores de TMB) sense que aquestes altes siguin pertinents sota criteris mèdics.

Presentarem una proposició per a revertir aquests procediments dins l’ICAM, i per a depurar responsabilitats sobre el que ha estat passant fins ara.

Preguntarem quin és el procediment que seguirà l’Ajuntament a l’hora de realitzar el procés de municipalització de les escoles bressol: Caspolino, Enxaneta i Patufets de Navas.

També demanarem saber perquè l’Ajuntament no ha inclòs les demandes de millores laborals de les treballadores de teleassistència, al plec de condicions del procés de contractació d’aquest servei.

Proposició ICAM

Pregunta municipalització d’escoles bressol

Pregunta Teleassistència

Comissió d’Economia i Hisenda ( dimarts 21 de juny 16:30h)

Presentem una proposició per a la internalització del personal del servei d’atenció telefònica i informació a les persones usuàries dels espais d’incubació de Barcelona Activa.

Proposició internalització SAU

Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció ( dimecres 22 de juny 10:00h)

Proposarem a la comissió que es posin els mecanismes necessaris per a donar plena legitimitat democràtica a l’espai creat pel govern conegut com a decidim.barcelona. Tenint en compte que s’hi han donat d’alta 22.000 usuàries i s’han recollit multitud de propostes de veïnes.ç També proposarem que les propostes referents PAM i PAD sortints de decidim.barcelona es sotmetin a debat i consulta pública.

Proposició decidim.barcelona

Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat ( dimecres 22 de juny 16:30h)

Proposarem a la comissió que reclami els terrenys del Consorci de la Zona Franca cedits a una associació de “Legionarios” per a usos d’interès veïnal.

Preguntarem per la situació administrativa de la botiga del Futbol Club Barcelona al carrer Mallorca 406. Una botiga que va obrir de manera fraudulenta fent-se passar, legalment, per un museu sense ser-ho.

Havent detectat discrecionalitat en l’esborrat de pintades a la via pública, preguntarem al govern quin és el criteri emparat pels serveis de neteja en aquesta tasca.

Proposició terrenys Legionarios

Pregunta botiga FCB

Pregunta pintades a la via pública