D’una banda, durant aquesta setmana, les regidores han assistit a les següents reunions i espais: La Maria dilluns al matí es va reunir a la DiBa per treballar diferents temes, i a la tarda va assistir al Plenari del Consell Municipal de Benestar Social.  Dimarts al matí va tornar a la DiBa per preparar les mocions a presentar al Plenari; a la tarda va assistir al debat Dona i Política celebrat a Manresa. Dimecres al matí es va reunir amb la cap d’habitatge de la DiBa i després amb representants de CGT en aquest organisme. En el mateix dia, es va reunir amb treballadores del SARA (Servei d’Atenció, Recuperació i Acollida). Dijous al matí va participar a la Comissió Informativa d’Atenció a les Persones de la DiBa i a la Junta de Portaveus, mentre que a la tarda va assistir a la Taula de Feminització de la Pobresa. Divendres al matí, va realitzar una visita als companys d’Artès per fer assessorament sobre la DiBa.

La Mª José, dimarts a la tarda va ser present a la signatura del conveni entre Barcelona, Lesbos i Lampedusa per l’acollida de persones refugiades; dimecres a la tarda va anar a la Junta de Portaveus del Consell Comarcal; dimecres a la tarda va participar al GT de Transport Públic creat per l’Ajuntament de Barcelona; dijous al migdia va assistir a la Comissió Informativa de Mobilitat i Transport de l’AMB, mentre que a la tarda es va reunir en una sessió prèvia al Consell Rector de l’IMU (Institut Municipal d’Urbanisme) i més tard va participar a la II Taula sobre la Contaminació de l’Aire convocada per l’Ajuntament de Barcelona; i divendres al migdia va tenir una reunió tècnica per preparar la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de la setmana vinent.

El Josep, dimecres a la tarda va participar a la Assemblea Oberta de treballadors i treballadores precàries de l’Ajuntament de Barcelona, que té la intenció de crear una Plataforma de lluita per les remunicipalitzacions dels serveis i l’aturada de les externalitzacions; després va anar a l’assemblea d’Stop Pujades. Dijous al matí tenia programada una visita a Btv acompanyat de dos companys que l’assessoren en aquest tema, però va resultar anul·lada perquè el director d’ICB S.A va vetar aquestes persones (aquí teniu informació detallada). Dissabte al matí es reunirà amb Las Kellys ja que aquestes treballadores ens han demanat una trobada.

D’altra, les regidores també han participat en diferents accions al carrer: dilluns a la tarda, el Josep va anar la convocatòria de concentració en rebuig dels feminicidis a Fabra i Puig amb Meridiana; la Mª José va ser present a la concentració de dimecres a la nit d’UCFR i aquest dissabte a les 17:00 les regidores participaran a la manifestació Prou Racisme! RefugeesWelcome (Estació de França)

Cd24gbVXEAAwTMI

Respecte a comunicació, dilluns al matí les regidores van fer roda de premsa després de que la resta de grups de l’oposició sortís a fer declaracions conjuntes sobre el TRAM; divendres al matí van presentar la nostra acció política a les comissions de la setmana vinent i també van fer declaracions sobre la modificació pressupostària que ha presentat el govern.

A continuació, us mostrem una previsió de l’agenda de les regidores per a la setmana vinent, tot i que estarà subjecta als canvis que vagin sorgint durant la mateixa: la Maria té prevista una reunió dilluns al matí amb les nostres Conselleres a Ciutat Vella i Les Corts per preparar una trobada posterior amb la Regidoria de Cicles de Vida, i a la tarda una altra per coordinar discurs d’educació amb nacional. Dimarts al matí participarà a la Comissió de Drets Socials Cultura i Esports d’aquest mes i dimecres a la tarda té una reunió amb un company de Nou Barris per tractar temes d’habitatge.

La Mª José i el Josep estaran centrats en la preparació de les comissions a les que participen, la primera a la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat; i el segon a la Comissió d’Economia i Hisenda i la Comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció.

Les tres regidores també estaran treballant en l’acció política que presentarem pel proper Plenari Muncipal, ja que el límit per fer-ho és el proper dijous 24.