Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports (dimarts 21 de març 9:30h)

Aquest mes no serem presents en aquesta comissió, ja que la nostra representant en aquest espai, Maria Rovira, és a Kurdistàn mostrant la nostra solidaritat amb aquest poble, i participant del Newroz d’aquest any.

Comissió d’Economia i Hisenda (dimarts 21 de març 16:30h)

Demanarem que la comissió accepti tirar endavant un estudi per a discernir l’impacte econòmic del MWC a la ciutat. Així com els llocs de treball que genera, i la qualitat d’aquests.

Preguntarem si el govern de BeC i el PSC eliminarà la contractació irregular del personal de Barcelona Activa SAU SPM tal com s’havia compromès a l’octubre de 2016

També demanarem saber quants contribuents són susceptibles de reclamar la devolució de l’impost d’habitatge, i quina previsió econòmica fa el govern municipal respecte a les possibles reclamacions en quant al descens de la recaptació.

Proposició Mobile World Congress

Pregunta Barcelona Activa

Pregunta impost habitatge

Comissió de Presidència, Drets de ciutadania, Participació i Seguretat i Prevenció (dimecres 22 de març 10:00h)

Durem a aquesta comissió una proposició de suport a en Josep Valtonyc, cantant mallorquí condemnat a tres anys i mig de presó per les seves lletres denunciant la màfia borbònica.

A l’apartat de preguntes demanarem saber si el Govern ha ordenat el precinte del CIE i ha portat davant dels tribunals el Ministeri d’Interior per desobeir les ordres de cessament i precinte. També sol·licitarem saber quants membres de la Guàrdia Urbana han estat expulsats del cos els últims 10 anys.

Proposició Valtonyc

Pregunta CIE

Pregunta agents Guàrdia Urbana expulsats

Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat (dimecres 22 de març 16:30h)

Durem a aquesta comissió una proposta per a la creació d’un grup de treball participatiu per tal d’elaborar durant el 2017 una proposta d’Ordenança de solars i edificacions en desús.

A l’apartat de preguntes demanarem saber els plans del govern sobre Ecoenergies, i per la gestió de producció i compra d’arbrat i plantes en relació al Viver Tres Pins.

Proposició ordenança solars buits

Pregunta viver Tres Pins

Pregunta Ecoenergies